Vi tilbyr


 

 

Muligheter på campingplassen

Vi har mange faste helårsgjester, og har i tillegg laget et eget område helt i sjøkanten hvor gjester med bobiler og campingvogner kan parkere. Noen av plassene er så nær sjøen at man nærmest ”kan fiske fra vogna”.

Vi har også et idyllisk område hvor man kan sette opp telt.

Grill og bålplass

I et område ved sjøen har vi laget en egen koselig plass hvor vi kan brenne et lite bål og grille vår egen mat.

Det hender også at det arrangeres tilstelninger med musikk og god mat i helgene på campingens innendørs samlingsplass. Slike arrangementer annonseres på infotavlen i sanitærbygget.


Sanitære forhold

I året 2003 tok vi i bruk vårt sanitæranlegg, som er bygd i betong med flislagte vegger og gulv. Her finnes også et eget handikaptoalett og eget tømmerom for caravantoaletter. I et eget rom finnes det vaskemaskin og tørketrommel, samt kjøkkenbenk til oppvask. I 2012 åpnet vi et nytt sanitærbygg nærmere plassen for korttidscampere. 

 

Wi-Fi

Vi har trådløst internett på hele campingplassen.

collage-tingvoll-camping

Fiskeplasser

Vi har velkjente og flotte fiskeplasser for deg som liker å jakte den gode middagen.

 

Fiskemuligheter

Siden plassen ligger helt i sjøkanten sier det seg selv at her er gode muligheter for fjordfiske. Vi leier ut robåter og båter med motor. Medbrakte båter kan parkeres i plassens egen småbåthavn.

I plassens nærhet finnes mange gode fiskeplasser, og flere av disse kan man også komme til med robåt.

Det finnes også gode fiskeplasser i nærheten der man kan fiske fra land. I fjorden kan du få de fleste av de vanlige arter som finnes i saltvann, og rekorden er en torsk på 22 kilo tatt i 2003.

Siden Tingvollfjorden er isfri om vinteren kan du fiske her hele året.

Opplegg for barn

Siden vi kaller stedet en barnevennlig plass, har barna muligheter for ulike aktiviteter som sandkasser, lekeapparater og sjørøverskute. Vi har også en egen badestrand som er trygg for barn. Vannkvaliteten i fjorden er ofte sjekket og den er utmerket.  For interesserte kan vi også være behjelpelige med å arrangere rideturer i fjellet.


Andre aktiviteter

  • I plassens nærhet er det merket flere turstier til skog og fjell, som kan benyttes både sommer og vinter.
  • Tingvoll Kirke er også vel verdt et besøk, kirka er mer enn 825 år og er åpen for omvisning. Hver lørdag arrangeres det også konserter i kirka.
  • Et besøk i Tingvoll Museum anbefales også, og hver torsdag i sommersesongen arrangeres ulike aktivitetsdager her. I campingplassens nærhet finner du både flere typer bær og sopper.

Dere er hjertelig velkommen til Tingvoll Camping!